Személyi edzés
(Budapest, Újpest)

Kedves leendő Tanítványom!

Szeretnél kiváló formába lendülni, vidám és hatékony személyi edzéseken részt venni? Akkor jó helyen jársz, a weboldal további tanulmányozásával azt is elmondom, hogy miért. A személyi edzések pontos helyszínéről és az időpontokról telefonon tudunk egyeztetni.

Milyen a személyi edzés és kiknek ajánlott?

A személyi edzés azon rendszeresen sportolni vágyó embereknek jelent hosszú távú szakszerű megoldást, akik életmódjukon és életminőségükön az egyéni fitneszedzések segítségével hatékonyan változtatni akarnak. A leghatásosabb módszer az edzéscélok elérésére a személyi edzés, mely nem csupán magáról a testmozgásról és a sportról szól, hanem kiterjed az egész egészséges életmód teljes eszközrendszerére: táplálkozásra, pihenésre, életvitelre és egyéb hozzá tartozó összetevőkre is.

A személyi edződ segítségével, azaz velem közösen végzed majd az edzéseket, szakszerű útmutatásokkal, hasznos tanácsokkal és erős motivációval támogatlak mindvégig, biztosítva az edzések kitűzött céljának az elérését.

Edzési célok lehetnek például:

Test- és alakformálás, testsúlycsökkentés, izomtömeg-növelés, stresszoldás, mozgásterápia, egészségfejlesztés, vagy egyszerűen a jó közérzet megteremtése és megszilárdítása.

Ezen túlmenően átlendítelek Téged az időről időre felmerülő nehézségeken is. Együtt menni fog, meg tudod csinálni!

Várom hívásodat, kezdjük el máris!

Kapcsolatfelvétel